Med mennesket i søkeren

Vil du gjerne fotografere mennesker – eller ta bedre bilder av mennesker? Jeg skal innrømme at det ikke alltid er like lett. Men som alt annet her i livet, handler det om trene – og gjerne få litt hjelp fra dem som har kunnskap og mer erfaring.

Jeg har laget en serie med videoer som tar deg med bak tankegangen min når jeg fotograferer mennesker. Den første herover, Med mennesket i søkeren, utforsker tre konkrete, ikke-noe-visvas og veldig anvendelige råd for å få det beste ut av en fotoseanse med, ja nettopp, mennesket i søkeren. Det går ikke på utstyr eller teknikk, men råd som er mye viktigere og som vil gjøre deg til en bedre menneskefotograf.

Hvis du vil bli mer bevisst på hvordan du fotograferer mennesker, ta deg tid til å se videoen Med mennesket i søkeren. I den neste videoen tar jeg opp tråden fra denne. Da vil jeg se mer på hvordan du som fotograf bak kameraet, kan bruke deg selv til å skape mer fengende bilder av mennesker. Hvis du har spørsmål eller ønsker å kommentere videoen Med mennesket i søkeren, må du mer enn gjerne gjøre det under. Alle kommentarer og spørsmål vil bli besvart, så det er bare lange ut. Jeg ser frem til en dialog med alle som er interessert i å fotografere mennesker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *